Sretna Vam nova godina!

Foto: Pixabay

Drage posjetiteljice i posjetitelji portala press032.com,

na kraju smo prve godine postojanja web portala press032.com, godine u kojoj smo nakon izlaska na medijsku scenu, pokušali stati na vlastite noge s željom da prije svega opstanemo i postanemo internet mjesto prepoznatljivo po novinarstvu koje nudi vijesti lišene bilo kakvog senzacionalizma i “rekla kazala”. Najobičnije vijesti koje bi bile smjerokaz svima onima koji klikom na jedno mjesto žele saznati što se svakoga dana događa u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Valjda smo u tome uspjeli. Na vama je da procjenite. U 2017. godini želimo nastaviti tim smjerom i biti još prisutniji, od Županje do Iloka, Vukovara i Vinkovaca do Otoka i svih drugih mjesta u našoj županiji. A Vama želimo da i dalje budete uz press032.com, a da 2017. bude Vaša godina, godina zdravlja i osobnog prosperiteta. Za kraj, prenosimo facebook novogodišnju čestitku jedne Vinkovčanke u kojoj bi se mogli prepoznati mnogi i koja bi mnogima mogla biti putokaz kroz nadolazeću godinu.

Želim Vam, kao i sebi, da prije svega ozdravite. Od kukanja. Od moranja. Od zavisti. Od lijenosti. Od kukavičluka. Od površnih ljudi. Od odgođenih putovanja. Od nadrkanosti. Od neradosti. Obeshrabrenosti.
Želim Vam da se smijete do suza. Da se veselite sitnicama. Da plačete kad vas stisne. Da vrisnete. Da ne zašutite. Da se zahvalite. Zaigrate. Da se odmorite. Da se pomolite i da nikad, ni zbog koga, od sebe ne odustanete! Da volite. Da se ne pokorite. Da se ne stidite, već da se ponosite. Da si oprostite… Budite ljudi. Budite prijatelji….SRETNA VAM NOVA!!!

Vaš press032.com