Sazvane konstituirajuće sjednice novog saziva gradskih i općinskih parlamenata

FOto: medjimurjepress.net

VUKOVAR, Ured državne uprave u Vukovarsko-srijemskoj županij izvijestio je o datumima i terminima održavanja konstituirajućih sjednica gradskih i općinskih vijeća s područja Vukovarsko-srijemske županije nakon održanih lokalnih izbora 21. svibnja.

U petak, 2. lipnja, u 14 sati održat će se konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Drenovci, u 16 sati konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Gunje, dok je za 19 sati sazvana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Bošnjaci.

U ponedjeljak, 5. lipnja, održat će se konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Županje, u 10 sati dok je za 20 sati sazvana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Vrbanje. U utorak, 6. lipnja održat će se konstituirajuće sjednice Općinskih vijeća Štitar, Tovarnik i Negoslavci i to u 18 sati, a dva sata kasnije, u 20 sati održat će se konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Babine Grede.

Za srijedu, 7. lipnja, predviđene su konstituirajuće sjednice Općinskih vijeća Borovo i Bogdanovci (18 sati) i Cerne (19 sati), a za četvrtak, 8. lipnja konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Otoka s početkom u 16 sati i Općinskog vijeća Markušice (11,30 sati).

U petak, 9. lipnja, u 11 sati, održat će se konstituirajuće sjednice Općinskih vijeća u Lovasu i Tordincima, a u ponedjeljak, 12. lipnja Općinskih vijeća Ivankova (19 sati) i Nuštra (11 sati) te Gradskog vijeća Iloka (11 sati).  Konstituirajuće sjednice Općinskih vijeća Nijemci i Tompojevci na rasporedu su u utorak, 13. lipnja (10 sati), dok će se u srijedu, 14. lipnja održati konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Vukovar (10 sati).