Rajevo Selo u kolovozu ugošćuje prvo izdanje Pannonian Rock Festivala s metal atrakcijom Sonata Arcticta i Tarjom Turunen

Foto: plakat

Od 11. do 14. kolovoza ove godine u Rajevom Selu, koje je najvećem dijelu građana poznato ponajprije kao jedno od iznimno stradalih mjesta u katastrofalnoj poplavi koja je 2014. godine zadesila taj dio županjske Posavine, održat će se prvo izdanje Pannonian Rock Festivala.

Na obali rijeke Save već prve godine nastupati će poznati svjetski izvođači iz svijeta rock i metal glazbe, najavili su organizatori ovoga glazbenog događaja, mladi bračni par Dejvid i Maja Hadaš.

“U Rajevo Selo dolaze nam Tarja Turunen, svima najpoznatija kao prvi i mnogima najdraži vokal megapopularne grupe Nightwish, Paul Di’Anno, prvi vokal legendarne grupe Iron Maiden, Sonata Arctica, Rings Of Saturn, Sirenia, Elvenking…uz podršku poznatih domaćih bendova Mortal Kombat, Kraljevski Apartman, Manntra, Đubrivo kao i mnogih drugih”, navode organizatori.

“Supruga i ja trenutno živimo i radimo u Njemačkoj i paralelno organiziramo festival u Hrvatskoj. Ja sam inače iz Rajevog Sela, a supruga iz susjednog sela Gunje. Imamo sina od 7 godina i isto toliko smo u braku”, otkriva Dejvid Hadaš u izjavi za muzika.hr. Navodi kako u Rajevom Selu ima savršena lokacija na obali rijeke Save dok istodobno u ovom dijelu Europe nema ništa slično, tj. pravi hard rock/heavy metal festival.

U objavi za medije navodi se i kako je posljednji dan festivala, 14. kolovoza rezerviran za ljubitelje ex yu rock glazbe gdje će gostovati svima poznati bendovi Davorin Bogović, Bolero, Drugi način, Alisa i Vatreni Poljubac i odsvirati svoje najveće hitove.

Osim cjelodnevnih koncerata posjetiteljima će biti dostupni i razni drugi zabavni sadržaji uključujući i plažu na obali rijeke Save.

Ulaznice su dostupne na internet stranici www.pannonian-fest.com, a idućih 7 dana traje popust od 5% na sve ulaznice.

(1) Pannonian Rock Festival | Facebook