Radi neprilagođene brzine kod Vinkovaca smrtno stradao 29-godišnjak iz Osijeka

Foto: PU vukovarsko-srijemska

VINKOVCI, Poslije obavljenoga uviđaja prometne nesreće koja se jutros dogodila kod Vinkovaca, a u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, iz PU vukovarsko – srijemske oglasili su se s više informacija o tome kako je došlo do nesreće.

“Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 24. listopada oko 3,30 sati 29-godišnjak iz Osijeka upravljao osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka krećući se Ulicom Alojzija Stepinca u Vinkovcima u smjeru Ivankova. Dolaskom do zavoja gdje je prometnim znakom izražen obavezan smjer kretanja ulijevo, nastavio je kretanje ravno na nerazvrstanu cestu na kojoj je prometni znak zabrane prometa u oba smjera te uslijed neprilagođene brzine osobinama ceste (zavoj i završetak asfalta) sletio na zelenu površinu i udario u ormar električnih vodova i zidani objekt, vlasništvo Hrvatske elektroprivrede. Vozač je preminuo na mjestu događaja”, navode iz policije.

Dodaju kako će se po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obaviti obdukcija u Nacionalno memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru. O prometnoj nesreći će se dostavit izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Podsjećamo kako je Operativno – komunikacijski centar PU dojavu o prometnoj nesreći zaprimio jutros u 4.24 sati.