Provalnik u Bokšiću odnio suhomesnate proizvode i alkoholna pića

Provale
Foto: Pixabay

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako građani nastavljaju da predauju naoružanje zaostalo iz Domovinskoga rata. Tako je osoba, koja je željela ostati snonimna, policijskom službeniku dragovoljno predala dvije ručne bombe i 157 komada puščanog streljiva. Preuzimanje minsko-eksplozivnih tvari obavljeno je na kućnoj adresi osobe u Iloku. Iz PU još jednom podsjećaju građane kako preventivna akcija „Manje oružja- manje tragedija“ i dalje traje te kako se oružja i minsko-eksplozivna sredstva koja građani nezakonito posjeduju mogu dragovoljno predati policiji, bez zakonskih sankcija.

Iz obiteljske kuće 57-godišnjakinje u Bokšiću otuđena je veća količina suhomesnatih proizvoda i alkoholnih pića. Provala se dogodila 26./27. veljače. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske dogodile su se četiri prometne nesreće, od čega tri prometne nesreće u kojima je ukupno šest odoba lakše ozlijeđeno (Gradište, Vinkovci, Vukovar) i jedna prometne nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci).