Provaljeno u trgovinu u Negoslavcima, 70-godišnjak iz Vukovara prijavio krađu novca

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz PU vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je policija jučer dovršila kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom iz Rokovaca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenje isprave. Policijski službenici su tijekom redovne kontrole u Vinkovcima zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 18-godišnjak, pri čemu su utvrdili da upravlja osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje vozilima, da upravlja neregistriranim vozilom te da se na vozilu nalaze nepripadajuće registracijske oznake. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja prema 18-godišnjaku će biti podneseni kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i izvješće o počinjenim prekršajima.

Jučer, 14. studenog  provaljeno je u trgovinu mješovite robe u Negoslavcima iz koje je otuđen novac. Na mjestu događaja je proveden očevid. Policija traga za počiniteljem protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Teška krađa.

Tijekom jučerašnjeg dana, 14. studenog, Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj je 70-godišnjak iz Vukovara prijavo krađu novca. Nepoznati počinitelj je iskoristio odsutnost 70-godišnjaka te iz obiteljske kuće u kojoj  boravi otuđio novac. Policija traga za počiniteljem protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađa.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijala šteta kao jedina posljedica (Vinkovci i Mirkovci).