Provale u Vukovaru i Vinkovcima, sprejem oštećeno vozilo iz Koprivnice

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske izvijestila je kako je u noći 27./28. kolovoza, na gradilištu istočne obilaznice u Vinkovcima, nepoznati počinitelj provalio u ograđeni prostor te otuđio dijelove agregata, dijelove radnog stroja i veću količinu goriva.  Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena.

Iz pomoćne prostorije uz obiteljsku kuću u ulici Vijeća Europe u Vukovaru otuđena je veća količina električnog i ručnog alata. Provala se dogodila između 21. i 28. kolovoza. Vlasniku, 60-godišnjaku iz Vukovara, pričinjena je šteta od više tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj je u utorak, u poslijepodnevnim satima, načinio crnim lak sprejem više linija po osobnom automobilu „Opel Corsa“, koprivničkih registarskih oznaka, za vrijeme dok se nalazio parkiran u ulici Bana Jelačića u Vinkovcima. Vlasniku, 68-godišnjaku iz Vinkovaca, pričinjena je šteta od nekoliko tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske u protekla 24 sata zabilježeno je sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci-3, Vrbanja, Andrijaševci, Tovarnik, Županja).