Provale i prometne nesreće obilježile protekli vikend

Policija prometna nesreća Bajakovo
Foto: Pixabay/fsHH

VINKOVCI, PU izvijestila je kako je prije nekoliko tjedana nepoznati počinitelj provalio u vikendicu 83–godišnjaka u poljoprivrednom predjelu „Sotinski atar“ u blizini Vukovara. Otuđen je pribor za pčelarstvo vrijedan više tisuća kuna.

Iz ugostiteljskog objekta u ulici Blage Zadre u Vukovaru otuđeni su dijelovi kupaonske sanitarije. Provala se dogodila 8./9. ožujka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je 15 prometnih nesreća, od čega 11 prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, tri prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe lakše ozlijeđene (Vinkovci-2, Otok) te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena, o čemu više slijedi:

U subotu, 10. ožujka, oko 11,10 sati, 73-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala je biciklom, krećući se kolnikom na Trgu B. J. Šokčevića u Vinkovcima. Zbog nedržanja razmaka, udarila je biciklom u osobni automobil vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 75–godišnjak iz Vinkovaca. Uslijed udara i pada na tlo, 73-godišnjakinja je teže ozlijeđena