Provale, krađe, oštećenje automobila i više prometnih nesreća

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko-srijemske u svome redovitom izvješću izvijestili su o incidentu kada je nepoznati počinitelj, u noći 12./13. kolovoza, uporabom oštrog predmeta načinio ogrebotine na osobnom automobilu „VW Golf“, francuskih registarskih oznaka za vrijeme dok se nalazio parkiran u Vinkovcima. Vlasniku, 57-godišnjaku iz Vinkovaca, pričinjena je materijalna šteta od više stotina kuna.

U ugostiteljskom objektu u Vukovaru 12. kolovoza, iza ponoći, nepoznati počinitelj otuđio je torbicu 38-godišnje Vukovarke. U torbici su se nalazile osobne isprave, novac i mobitel. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Unazad nekoliko tjedana s polja u blizini Bršadina otuđeni su dijelovi sa dvije prikolice za prijevoz pčela, zagrebačkih registarskih oznaka. Vlasnik, tvrtka iz Hrvatske Kostajnice, oštećena je za iznos od više tisuća kuna.

Više desetaka tisuća kuna vrijedan nakit otuđen je iz obiteljske kuće 64-godišnjakinje u Jarmini. Provala se dogodila 12. kolovoza, tijekom poslijepodneva.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je 11 prometnih nesreća, od čega šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, dvije prometne nesreće u kojima su ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene (Retkovci, Markušica) i tri prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene (Nuštar, Gaboš i Negoslavci).