Provale, krađe i 17 prometnih nesreća tijekom produženog vikenda

policija
Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, IZ PU Vukovarsko-srijemske izvjestili su kako je nepoznati počinitelj iz osobnog automobila talijanskih registarskih oznaka za vrijeme dok se nalazio parkiran na odmorištu „Bošnjaci“, na auto-cesti Zagreb-Lipovac, otuđio torbicu 48-godišnjeg državljanina Italije, u kojoj se nalazio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Tijekom noći nepoznati počinitelj razbio je vjetrobransko staklo na osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka, dok se nalazio parkiran u u Vinkovcima. Vlasniku, 33-godišnjaku iz Zagreba, pričinjana je materijalna šeta od nekoliko tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 42-godišnjaka u Vinkovcima, te tom prilikom otuđio više komada nakita. Provala se dogodila u večernjim satima, a ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom produženog viknenda zabilježeno je 17 prometnih nesreća, od čega 13 prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta i četiri prometne nesreće u kojima je ukupno sedam osoba lakše ozlijeđeno.