Pronađene osobe odgovorne za krađe u Borovu i Vukovaru

Foto: Pixabay

VUKOVAR, Policijski službenici Policijske postaje Vukovar su pronašli te kriminalistički istražili 38-godišnjaka i 42-godišnjake, obojica mještani Vukovarsko – srijemske županije, za koje smo utvrdili sumnju da su počinili kazneno djelo Krađa na štetu tvrtke iz Borova.  Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da su osumnjičenici otuđili stočnu hranu iz te tvrtke koju su tako oštetili. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nadležnom državnom odvjetništvu je dostavljena kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Vukovar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim mještaninom Osječko – baranjske županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 38-godišnjak provalio u trgovinu u Vukovaru iz koje je otuđio novac i cigarete. Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježena je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom na cesti D-55 između Vinkovaca i Županje.