Prometna nesreća u Mohovu, jedna osoba lakše ozlijeđena, a udareno i vozilo hitne pomoći

Foto: Čitatelj

MOHOVO, Danas je, nešto prije 15 sati, došlo do prometne nesreće koja se dogodila u Mohovu u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Kako doznajemo do prometne nesreće je došlo na nizbrdici kada se traktorska prikolica, priključena za traktor koji je kretao prema Vukovaru, otkačila. Pri tome je zakačila jednoga od mještana koji je pokušao da pobjegne od nje.

Prikolica se prepriječila na cesti pa je državna cesta koja prolazi kroz Mohovo zatvorena za promet tako da se već stvorila dugačka kolona. Prema riječima mještana osnovni razlog ovoj prometnoj nesreći je proklizavanje na cesti. Tvrde kako je cesta napravljena tako da kada padne kiša više liči na led. Radi toga se kasnije na cesti prepriječio i jedan kamion koji je također pokušao zakočiti ali nije uspio.

Na mjesto nesreće ubrzo je došla hitna nesreća čije je vozilo također udareno. Naime, njega je udario osobni automobil koji je također proklizao. Radi svega što se događa na toj cesti mještani Mohova razmišljaju i da blokiraju državnu cestu dok se ona ne napravi kako treba i osigura normalno i sigurno prometovanje.