Promet: Tri prometne nesreće, tri ozlijeđene osobe

Foto: Đuro Karalić

VUKOVAR, U protekla 24 sata na prometnicama u Vukovarsko-srijemskoj županiji dogodile su se tri prometne nesreće sa isto tolikim brojem ozlijeđenih osoba, izvjestio je ŽC 112 Vukovar.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se sinoć oko 19,35 sati kod Sopota nedaleko Vinkovaca. Došlo je do sudara dva osobna automobila pri čemu su tri osobe zadobile ozlijede. Naime, kako je izvjestila policija, 77-godišnjak iz Vinkovaca upravljao je osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera izletišta Sopot prema cesti Vinkovci-Rokovci. Prilikom uključivanja na cestu, nije propustio osobni automobil županjskih registarskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnjak iz Cerne te je došlo do sudara vozila.

U prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 77-godišnjak, dok su 62-godišnjak i putnik u njegovu vozilu, 36-godišnjak iz Cerne, lakše ozlijeđeni.

U Vukovaru dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima je nastala samo materijalna šteta.

Bili su aktivni i vatrogasci koji su gasili požare na otvorenom (suha trava) kod Slakovaca i Babine Grede. U 12,30 sati u Vukovaru, na Ovčari, došlo je do požara hrpe smeća koji je zahvatio i obližnju pomoćnu zgradu. Požar su ugasili vatrogasci JVP Vukovar. U 13,05 sati u Mirkovcima, na salašu Lamut, došlo je do požara na traktoru, a požar su ugasili
vatrogasci JVP Vinkovci.