Proglašeni najbolji sportaši Vukovarsko-srijemske županije

Foto: hrv.hr

OTOK, Na svečanosti dodjele nagrada najboljim sportašima i sportskim kolektivima Vukovarsko–srijemske županije za 2016. godinu, održanoj u Otoku, najboljim sportašom proglašen je Mario Brandt iz Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar, a najboljom sportašicom Venessa Šegec iz Taekwondo kluba Sajnami Vinkovci.

Najbolja ekipa je Judo klub Vinkovci dok je najbolja momčad Rukometni klub Spačva Vinkovci. Plakete za postignute rezultate dobili su Boksački klub Borovo i Nogometni klub Otok. Perspektivni sportaš je Stjepan Dabić iz Šahovskog kluba Sladorana Županja dok je dobitnik plakete za postignute rezultate Zvonimir Zadro iz Biciklističkog kluba Sokol Vinkovci. Perspektivna sportašica je Martina Begonja iz Taekwondo kluba Sajnami Vinkovci dok je dobitnica plakete Lucija Gračanin iz Kluba dizača utega Vukovar. Najbolji sportaš s invaliditetom je Antun Ramač iz Biciklističkog kluba osoba s invaliditetom Bosut Vinkovci.

Svečanosti dodjele nagrada najboljim sportašima i sportskim kolektivima Vukovarsko–srijemske županije za 2016. godinu održana je u organizaciji Županijskog saveza športova Vukovarsko-srijemske županije i Vinkovačke televizije.

Prije dodjele nagrade, sudionicima svečanosti obratili su se otočki gradonačelnik Josip Šarić i pomoćnik glavnog tajnika za programe lokalnog sporta Siniša Krajač.