Pripremljena nova kolekcija Startas tenisica za odrasle i za djecu

Foto: Tvornica Borovo

VUKOVAR, Pod sloganom „Startas – budi velik kao dijete“ vukovarska tvrtka Borovo predstavlja novu kolekciju tenisica prepoznatljivog brenda Startas za sezonu proljeće/ljeto 2017. Kako navode iz Borova ova kolekcija je spojila „male i velike“, a u isto vrijeme i poručuje da baš u svakome od nas čuči malo dijete.

„Nova kolekcija objedinila je tako sve dobne skupine koje nose Startas, tenisice koje su dio mnogih anegdota i uspomena, i u kojima tek počinju avanture. Nove dječje avanture ovog proljeća mogu početi u šest veselih i višebojnih Startas modela pri čemu Borovo dječju seriju višebojnih Startas tenisica lansira prvi put. Veseli i razigrani dizajn Startas tenisica i ove godine potpisuje dizajnerica Iva Ćuković Spajić“, navode iz Borova.

Dječja kolekcija obuhvaća modele Magnolia, Happy canvas, Jungle boogie, Pink unicorn, Dalmatiner te Diagonal Blue, a da bi odrasli mogli biti kao djeca, njihov dizajn apliciran je i za odrasle. Uz ovih šest modela odrasli će moći izabrati i između dizajna Grand terazzo marable, Ježinci, Pink Banana, Leonard, Sailor in love te Summer.  Iz tvrtke podsjećajući i kako je Startas već više 40 godina sa svojim raznolikim modelima prisutan u životima naših roditelja, nas i djece. Kupci će u Borovo prodavaonicama moći birati od jednobojnog basic do kožnog, gumenog, visokog i niskog modela u raznolikim višebojnim uzorcima. Osim toga, Startasice krase kvaliteta i jednostavnost, a tajna se krije u ručnoj izradi. Naime, svaka tenisica u proizvodnji, pri kojoj se koriste prirodni materijali kao što su platno od stopostotnog pamuka i guma dobivena iz kaučuka, prođe kroz dvadesetak vrijednih ruku. A upravo ti prirodni materijali su ono što im osigurava udobnost. I naravno, u novu kolekciju Startasa utkana je i tradicija duga 85 godina te ljubav iz Vukovara, navode iz Borova. Dječji modeli dolaze u veličinama od 30 do 36 po cijeni od 159,00 kuna, a ženski, koji dolaze u veličinama od 36 do 42, i muški model Diagonal Blue u veličinama od 42 do 47, mogu se naći po cijeni od 229,00 kuna. Fotografije obuće i image fotografije dostupne su na linku: http://bit.ly/2p0liOR