Prijave za upis studenata u I. godinu stručnih prijediplomskih studija za kandidate koji nisu obvezni položiti ispite državne mature

Foto: M.M.

Veleučilište Lavoslava Ružičke u Vukovaru objavilo je natječaj za upis studenata u I. godinu stručnih prijediplomskih studija u akademskoj godini 2023./2024. za kandidate koji nisu obvezni položiti ispite državne mature.

Kandidati koji su četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje završili prije 2010. godine i nisu se prijavili za polaganje državne mature, mogu se upisati u  I. godinu stručnih prijediplomskih  studija Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru u statusu izvanrednog studenta.

Razredbeni postupak za upis na stručne prijediplomske studije provodi se bez razredbenog ispita, a temelji se na vrednovanju ocjena iz srednje škole (opći uspjeh svih razreda srednje škole i na maturi) te vrednovanja ocjena iz predmeta Hrvatski jezik za stručni prijediplomski studij Trgovine i  stručni prijediplomski Upravni studij i iz predmeta Anatomija i fiziologija na stručnom prijediplomskom studiju Fizioterapije.

PRIJAVA se vrši isključivo online putem aplikacije za prijavu od 27. ožujka 2023. godine (od 12 sati) do 23. travnja 2023.

Cijeli tekst natječaja pogledajte ovdje (točka 3.1.)