Preminuo Ivan Mujić, zamjenik načelnice Općine Lovas

Foto: Općina Lovas

LOVAS, Prema informacijama iz Općine Lovas nakon kratke i teške bolesti, u 67. godini života preminuo je Ivan Mujić, zamjenik načelnice Općine Lovas.

„U samo nekoliko riječi nemoguće je nabrojati sve ljudske kvalitete ovog velikog čovjeka, odanog supruga, brižnog oca, nježnog djeda, nezamjenjivog susjeda i nadasve kvalitetnog radnog kolegu. Ivan Mujić, čovjek koji je založio sebe za svoju voljenu domovinu, neumoran u svjedočenju i traženju istine i pravde za križni put Lovasa. Svoju istinsku humanost i ljudskost iskazivao je svakodnevno kroz svoj veliki angažman nastojeći Općinu Lovas učiniti boljim i ljepšim mjestom za sve ljude“, napisala je na Facebook stranice Općine Lovas načelnica Tanja Cirba.

Ona je u ime Općine Lovas, kao i svoje osobno ime, izrazila najdublju ljudsku sućut obiteljima, prijateljima i svima onima koji će Ivana Mujića zauvijek nositi u svom srcu.

„Neka ga dragi Bog nagradi za sva velika i dobra djela koja je učinio. Neka mu je laka Hrvatska zemlja koju je toliko volio! Počivao u miru Božjem!“, napisala je Cirba.