Predstojećeg vikenda nastavak prvenstava amaterskih nogometnih liga?

ZAGREB, amaterski nogometni klubovi s natjecanjima započinju predstojećeg vikenda. Rezultat je to današnjih razgovora održanim u Hrvatskom nogometnom savezu na kojem su na ovu temu razgovarali glavni koordinator za natjecanja Neven Šprajcer, povjerenik krovne nogometne organizacije Josip Brezni kao i koordinatori natjecanja iz svih hrvatskih regija.

Sukladno toj odluci klubovi, suci, delegati i sve ostale službene osobe trebaju biti obaviještene i spremni za start proljetnog dijela natjecanja od nadolazeće subote. Međutim, čeka se još konačna potvrda iz nacionalnog Stožera Civilne zaštite što se može očekivati tijekom sutrašnjeg dana. Početak prvenstva mogao bi odgoditi samo nagli porast zaraženih korona virusom.

Međutim, svi se nadaju kako do toga neće doći tako da bi od subote i nedjelje s natjecanjima trebala započeti 3.HNL i sve niže nogometne lige. Isto tako očekuje se i nastavak KUP natjecanja. Za očekivati je i kako će epidemiolozi donijeti i epidemiološke okvire kojih će se morati pridržavati klubovi.