Poziv za nezaposlene žene da se prijave na besplatnu radionicu “Ekološka poljoprivreda i održivo vrtlarenje”

Foto: Udruga žena Vukovar

VUKOVAR, Udruga žena Vukovar objavila je poziv za prijavu na besplatnu radionicu “Ekološka poljoprivreda i održivo vrtlarenje” za nezaposlene žene.  Radionica je namijenjena nezaposlenim ženama koje imaju interes za bavljenje ekološkom poljoprivredom, održivim vrtlarenjem i/ili razmišljaju o pokretanju vlastitog posla u poljoprivredi ili jednostavno uživaju provoditi vrijeme u vrtu.

“Na dvodnevnoj radionici ćemo kroz teorijski i praktični dio upoznati sudionice sa teorijskim i praktičnim dijelom. Teorijski dio se održava 10. ožujka u okviru kojega će biti održana predavanja “Od polja do stola” i “Kako do vlastitog posla u poljoprivredi”. Praktični dio održava se 14. ožujka u okviru kojega će se demonstrirati pripremanje, sadnja i uzgoj, kako odabrati kulturu i pravilno je tretirati. Potreban materijal za rad osigurava Udruga”, najavljuju iz Udruge žena Vukovar.

Navedene radionice omogućit će sudionicama stjecanje praktičnih i primjenjivih znanja kao što su:  kako odabrati kulturu, pravilno je tretirati, spriječiti pojavu raznih bolesti, kontrolirati…

Sudjelovanje na radionicama je besplatno a prijava je obvezna s obzirom da je broj sudionica ograničen. Sudionice radionica dobivaju teorijsko i praktično znanje te im je osiguran obrok oba dana provedbe radionica.

Cilj provedbe radionica je povećanje mogućnosti zapošljavanja nezaposlenih osoba i poboljšanje socio-ekonomskih i životnih uvjeta na području grada Vukovara.

Prijave za radionice se podnose na e-mail Udruge žena Vukovar: udruga.zena@vukovar.tcloud.hr  ili pozivom na broj telefona 032/421-191 na kojem također možete dobiti više informacija o radionicama.