HSP se pridružio koaliciji koja podržava Nikolu Kajkića za župana

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Koaliciji stranaka (HKS, Hrvatski suverenisti, MOST i Stranka umirovljenika), koji podržavaju Nikolu Kajkića za župana Vukovarsko – srijemske županije od danas je se pridružio i HSP.  

„Ova lista predstavlja istinsku domoljubnu, demokršćansku koaliciju u kojoj nema prikrivenih igrača kao niti onih lijevo liberalnog svjetonazora. Nikola Kajkić, kao budući župan, zaustaviti će negativne trendove koji su aktualni 20 godina. Sve ovo što danas imamo je posljedica vladavine kojih su 20 godina na vlasti“, rekao je predsjednik HKS-a Marijan Pavliček.   

Govoreći o potpisanoj koaliciji predsjednik HSP-a Hrvoje Niče rekao je kako je to logičan slijed događaja poslije dosadašnjih zajedničkih aktivnosti.

„Vjerujem da je Nikola Kajkić zaista vrhunski odabir i čovjek na pravome mjestu“, rekao je Niče.

Novinarima se obratio i Nikola Kajkić koji je pozvao građane da nastave odlučno i hrabro te da su zajedno na dobrom putu da preuzmu vlast i od Vukovarsko – srijemske županije da stvore najveće gradilište u Hrvatskoj. Najavio je i kako će idućeg tjedna predstaviti svoj program rada ali i da će kroz 5-6 godina otvoriti 3.500 do 5.000 radnih mjesta.

„Neophodni su koraci da zadržimo mlade, gospodarski se razvijamo, smanjimo stopu nezaposlenosti, povećamo BDP i gospodarstvo izdignemo na višu razinu. Stranka koja je 30 godina na vlasti zaslužuje da ode u oporbu, a od toga trenutka će se mnoge stvari početi mijenjati“, rekao je Kajkić.