Poziv za iskazivanje interesa za najam prostora tijekom manifestacije 53. Vinkovačke jeseni

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz vinkovačkih Novosti pozivaju sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, registrirane za obavljanje djelatnosti da do 10. srpnja 2018. godine podnesu zahtjev za najam prostora za pružanje ugostiteljskih usluga i najam drvenih kućica i štandova za prigodnu prodaju od 7. do 16. rujna na 53. Vinkovačkim jesenima.

Za najam su na raspolaganju:

1.)     Šator ( cca 1500 m2) – Trg Vinkovačkih jeseni – najam šatora za ugostiteljske usluge

Početna minimalna cijena za najam šatora iznosi 40.000,00 kn + PDV.  Ukoliko se javi više ponuditelja prihvatit će se ponuda sa najvišom cijenom. Odabrani ponuditelj dužan je nakon odabira uplatiti kompletnu cijenu najma kako bi rezervirao prostor.

Uvjet organizatora je prodaja pića koja je organizator dogovorio te kvaliteta i sposobnost za provođenje ponuđene usluge.

2.)    Restoranski prostor 2 restoranska prostora  – Trg dr. Franje Tuđmana (Parkiralište Hotela Slavonija)

Početna cijena prostora za restorane je 25.000,00 kn + PDV. Ukoliko ponuđač želi zakupiti oba restoranska prostora tada ima prednost u pozivu, a minimalna početna cijena zakupa iznosi 40.000,00 kn + PDV. Ukoliko se javi više ponuditelja prihvatit će se ponuda sa najvišom cijenom. Odabrani ponuditelj dužan je nakon odabira uplatiti kompletnu cijenu najma kako bi rezervirao prostor.

Uvjet organizatora je prodaja pića koja je organizator dogovorio te kvaliteta i sposobnost za provođenje ponuđene usluge.

3.)    Štandovi i drugi objektiTrg dr. Franje Tuđmana (Parkiralište Hotela Slavonija)  

Pod štandovima i drugim objektima se u smislu ovih uvjeta podrazumijevaju

–   31 štand,  cijena najma 1.000,00 kn + PDV

–    10 drvenih kućica 2x2m, cijena najma 2.500,00 kn + PDV (osim za ugostiteljstvo i prehranu za što je cijena 5.000,00 + PDV)

–    10 velikih drvenih kućica 3×3 m (cca 160×280 cm unutarnji prostor), cijena najma 5.000,00 kn + PDV, za Fast food cijena je 10.000,00 kn + PDV
U kućicama za ugostiteljstvo se primjenjuje načelo ekskluzive.

Na štandovima isključivo smiju izlagati izlagači koji prodaju rukotvorine, razni OPG, te ostala prigodna prodaja. Na štandu se ne smije prodavati hrana po principu naplate konzumacije hrane. Takve djelatnosti se obavljaju isključivo u kućicama.

Cijene najma restoranskog prostora, štandova i drugih objekata odnose se za cijelo vrijeme trajanja manifestacije 53. Vinkovačkih jeseni, tj od 7.- 16. rujna 2018. godine.

Kućice i štandovi imaju osiguran osnovni priključak struje i to od 5kW za restorane, te po 500W za štandove i kućice, a naknada za korištenje električne energije iznosi 50 kuna po štandu, odnosno 100 kuna po kućici za svih 10 dana manifestacije.

U cijenu najma za restorane uključen je i osnovni priključak na vodovodnu mrežu.

Iskazivanje interesa obavlja se pisanim putem i mora sadržavati detaljan opis proizvoda i usluga koje će se nuditi, oznaku (broj) prostora za koji se prijavljuje.

Pisani iskaz (POPUNJEN OBRAZAC) dostaviti na adresu:

NOVOSTI D.O.O., Jurja Dalmatinca 29, 32100 Vinkovci

ili putem e-mail adrese: prodaja@novosti.hr

Više informacija moguće je dobiti na prodaja@novosti.hr ili na 099 447 88 17 .