U požaru u Gunji izgorio plastenik za uzgoj glista

Foto: Ilustativna fotografija

VINKOVCI, U četvrtak oko 17,30 sati izbio je požar na plastenicima za uzgoj glista u inustrijskoj zoni u Gunji, u ulici Braće Radić, izvjestila je vukovarsko-srijemaka policija u svom redovitom izvješću.

Požar su ugasili vatrogasci DVD Gunja, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Slijedi očevid kako bi se utvrdili uzroci koji su doveli do požara i sagledala nastala šteta.

Od ostalih događanja policija navodi provale koje su se dogodile u noći 22./23. veljače u Iloku. Nepoznati počinitelj provalio je u prostorije dva trgovačka društva u ulici Julija Benešića. Otuđen je novac i računalana oprema. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Iz poljoprivrednog dijela „Jarkovac“ na ulazu u Sotin otuđene su dvije košnice sa pčelama. Krađa se dogodila tijekom noći 22./23. veljače. Vlasnik, 75-godišnjak iz Sotina, oštećen je za iznos od nekoliko tisuća kuna.

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježena je jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta i to u Strošincima.