Požar u Ostrovu, u Babinoj Gredi u prometnoj nesreći 74-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede

Foto: PU vukovarsko - srijemska

VINKOVCI, Kako navode iz PU vukovarsko – srijemske u ponedjeljak, 22. siječnja oko 19,55 sati, izbio je požar u obiteljskoj kući u Ostrovu. Požar su lokalizirali vatrogasci DVD Ostrovo.

“Policijski službenici su jučer, 23. siječnja, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, obavili očevid kojim je utvrđeno kako je uzrok požara prijenos toplinske energije s cijevi spojene na peć na krovnu konstrukciju kuće, odakle se proširio i na ostale prostorije. U požaru nitko nije ozlijeđen, dok je nastala materijalna šteta. Policijski službenici će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće”, navode iz policije.

U protekla 24 sata, 23./24. siječnja, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće u kojima je nastupila materijalna šteta (Vinkovci, Vrbanja, Mikluševci)  i jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Ta nesreća dogodila se u utorak, 23. siječnja, oko 17,05 sati u Babinoj Gredi, kada je 74-godišnji vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila u zavoju sletio s ceste u odvodni kanal, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede.