Požar u Bošnjacima i tri prometne nesreće u posljednja 24 sata

policija
Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske izvjestila je kako je tijekom protekle noći izbio požar na pomoćnoj prostoriji uz obiteljsku kuću 69-godišnjaka u Bošnjacima. Požar gase vatrogasci DVD Bošnjaci. Očevid slijedi kada se ispune sigurnosni uvjeti.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta (Ilok) i dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže ozlijeđene, o čemu više slijedi:

U srijedu, oko 16,20 sati, u Cerni je 56-godišnjak iz Šiškovaca, na parkiralištu ispred trgovine mješovitom robom, vožnjom unatrag osobnim vozilom županjskih registraskih oznaka udario u 78-godišnjakinju pješakinju koja se kretala tim prostorom. Prilikom pada na tlo 78-godišnjakinja iz Cerne teže je ozlijeđena.

Također u srijedu, oko 16,20 sati, 52-godišnjak iz Vukovara kretao se biciklom kolnikom ulice. U jednom trenutku izgubio je nadzor te zajedno s bicikom pao u ograđenu i označenu građevinsku jamu. 52-godišnjak je teže ozlijeđen.