Povodom Dana Grada dodijeljena javna priznanja

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, S obzirom da je Gradsko vijeće pred lokalne izbore raspušteno vukovarske gradske vlasti su javna priznanja dodijelili na svečanosti održanoj u gradskoj vijećnici. Plaketa Grada Vukovara dodijeljena je Udruzi tjelesnih invalida TOMS iz Trogira za provođenje projekta „Moje svjetlo za moj Vukovar“ putem kojeg pomažu siromašnim obiteljima, asistentima u nastavi i socijalno ugroženim obiteljima s više djece koja imaju poteškoće u razvoju ili invaliditet.

„Već jedanaest godina radimo na ovom humanitarnom projektu za grad Vukovar  i  nećemo odustati od njega dok god budemo mogli raditi. Iznimna nam je čast što je Vukovar prepoznao rad naše udruge za potrebite građane Vukovara. Financijska sredstva koja smo dobili uz ovu plaketu opet ćemo vratiti potrebitim Vukovarcima.  Ovo priznanje nije samo za rad naše udruge, već i za rad i sudjelovanje udruga iz Omiša i Sinja, a prijašnjih godina i udruge iz Splita“, rekao je Ivica Bašić, predsjednik TOMS-a.

Dodijeljena je i Medalju Grada Vukovara koja je uručena Ivani Mujkić inače dugogodišnjoj voditeljici, koreografkinji i predsjednici Mažoretkinja Grada Vukovara.

„Presretna sam zbog ove nagrade jer ona zaokružuje 16 godina moga aktivnog plesa, a onda kasnije i rada kao trenera i koreografkinje“, rekla je Mujkić.