Potpisan ugovor o budućoj suradnji županjskog RNK Sladorana i HNK Hajduk

Foto: RNK Sladorana

ŽUPANJA, U prostorijama Uprave Sladorane danas je potpisan ugovor o poslovno-sportskoj suradnji između RNK Sladorana Županja, člana 1. Županijske nogometne lige Vukovarsko-srijemske županije i hrvatskog prvoligaša HNK Hajduk Split.

U ime Hajduka, potpisivanju su nazočili predsjednik Ivan Kos te dopredsjednik i član NO Nikica Krnić, a u ime RNK Sladorana predsjednik NO kluba i član uprave Sladorane Ivo Rešić, predsjednik Dragan Tomasini, direktor Bojan Dedić, tajnik Adrian Rukavina te kapetan i član uprave kluba Marko Pejaković, izvjestili su iz RNK Sladorana.

U obraćanju uoči potpisivanja predsjednik NO RNK Sladorana Ivo Rešić izrazio je zadovoljstvo finalizacijom višemjesečnih dogovora o ovoj, za cijeli kraj, značajnoj suradnji i iznio sva pozitivna očekivanja od projekta Hajdukove akademije.

Predsjednik Hajduka Ivan Kos je u obraćanju naglasio kako suradnja s RNK Sladorana ne počinje s potpisom ovog ugovora, budući da je Hajduk i prije prepoznao ovaj klub kao primjer i da će Hajduk svojim partnerima pružiti svekoliku pomoć u svim vidovima.

Izrazio je nadu da će djeca i roditelji ovog područja prepoznati potencijal koji Hajduk nudi i da će to za koju godinu iznjedriti prve konkretne rezultate, navodi se.

Prilikom obilaska stadiona i službenih prostorija razgovaralo se o konkretnim aktivnostima u narednom periodu.

Tako je između ostalog dogovoreno da će mlade selekcije Sladorane sudjelovati iduće godine na Hajdukovim turnirima u Splitu te da će treneri i ostalo stručno osoblje ići u Split na stručno usavršavanje.

“Za napomenuti je i da je Hajduk stao uz našeg nastradalog juniora Marka Raguža te će pomoći njemu i njegovoj obitelji za što skorije ozdravljenje”, navodi se u priopćenju RNK Sladorana.