Posljednja 24 sata u županiji bez kaznenih djela

Foto: vijesti.hr

VINKOVCI, U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske nisu evidentirana kaznena djela, a policijski službenici dovršili su dva kriminalistička istraživanja krađe i provale, izvjestila je policija.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 67-godišnjak iz Josipovca i 61-godišnjak iz Belog Manastira 12. prosinca 2019. godine oko 15 sati otuđili nekoliko parfema iz prodavaonice kozmetičkih artikala u Vinkovačkoj ulici u Županji te je time oštetili za iznos od nekoliko tisuća kuna.

Također, kriminalističkim istraživanjem nad 26-godišnjakom iz Mirkovaca utvrđeno je kako je 21. ožujka 2020. godine oko 18 sati, kroz nezaključan svjetlarnik iznad bočnih drvenih vrata, pokušao ući u prostor ugostiteljskog objekta u Ulici bana Jelačića u Vinkovcima, u čemu ga je spriječio prolaznik, 51-godišnjak iz Vinkovaca, povukavši ga za noge. Pritom, 26-godišnjak je pao na tlo te se trčeći udaljio s mjesta događaja, ne otuđivši ništa iz ugostiteljskog objekta. Policijski službenici su provedenim izvidima promptno doznali identitet počinitelja.

Protiv počinitelja krađa slijede kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Stanje u prometu

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Otok-2, Mohovo, Vinkovci, Babina Greda).