Poslije kratke i teške bolesti preminula Ema Groznica (19)

Foto: www.facebook.com/ŽRK Brod

ILOK, Ilok i istok Hrvatske danas je potresla vijest o smrti 19-godišnje Iločanke Eme Groznice. Uma je bila studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i talentirana igračica rukometa. Nedavno je istrčala i polumaraton u Iloku. Od Eme su se oprostili i rukometni klubovi u kojima je igrala.

„Napustila nas je naša Ema, naš Virus. Uvijek nasmijana i vesela. Putujući svaki vikend iz Iloka za Slavonski Brod pokazivala je koliko je bila velika i snažna njezina ljubav prema rukometu. Iskrena sućut obitelji Groznica od trenera, igračica i uprave ŽRK “Brod”. Prerano si nas napustila! Zaigrat ćemo ponovno na nekom boljem mjestu! Počivaj u miru, anđele! Zauvijek ćeš ostati dio naše ekipe! Virus, volimo te!”, napisali su iz kluba“, stoji u objavi Ženskog rukometnog kluba Brod na njihovoj Facebook stranici.

Od Eme su se oprostili i iz Rukometnog kluba Trešnjevka.  

„U dubokoj boli i žalosti javljamo kako je jučer nakon kratke i teške bolesti preminula naša igračica, suigračica i prijateljica Ema Groznica. Bog sebi bira najljepše anđele“, navodi se u objavi kluba.

Emin sprovod biti će u utorak na gradskom groblju u Iloku.