Poruka kćerke zaražene žene korona virusom: Ona je jedna posebna žena

Foto: koronavirus.hr

POSAVSKI PODGAJCI, S vijesti o prvoj oboljeloj osobi od novog korona virusa na području Vukovarsko – srijemske županije društvene mreže, kao i komentari ispod tekstova, bili su preplavljeni najrazličitijim komentarima.

Bilo je tu puno komentara koji su zaraženoj ženi iz Posavskih Podgajaca poželjeli sreću u liječenju i brz oporavak te su razumjeli situaciju u kojoj se našla ova žena. Međutim, ima i onih koji su bez ikakvog razloga je prozivali zašto nije ostala u Austriji, zašto se vraćala svojoj kući kao i onih koji su sumnjali u njenu samoizolaciju. Radi svega toga svima koji pišu takve komentare obratila se porukom i kćerka zaražene žene korona virusom.

“Ona je jedna posebna, žena, koja je cijeli život odlazila, da bi pošteno zaradila novac za svoju obitelj. Zbog nje i tate, jer su uvijek odlazili u sezone i borili se za nas, mi smo uspjeli izrasti u ljude.
I dok čitam svakakve komentare, toliko zle, da nije bitno što je bolesna, nego sto bi mogla zaraziti zemlju (jer kud je se u nju i vraćala)… Shvaćam da bi mnogi htjeli da je moja majka ostala tamo u nekoj tuđini pa makar i umrla, samo da je daleko od njih.
Ne, nije hodala okolo, oboje su bili od prvog dana u samoizolaciji. Brat im je nosio hranu i ostavljao na prozoru. .. Nije ugrozila svoju djecu, unuče, niti susjede… Zvala je doktoricu u selu svaki drugi dan kako su joj rekli, zvala je i epidemiologa u Županju… Rekli su da je gripa, rekli su da je od tableta za pritisak… Jer je bila uporna, zvali su je u bolnicu na testiranje.
Pozitivna je.
To je moja majka, to je moj otac. To su baba i dida moje Elene. To su punac i punica moga muža. Oni nisu broj, oni nisu krivi za ovo sto se događa u svijetu.
Vjerujem da imam puno braće i sestara koji će nas ponijeti u svojim molitvama. Vjerujem svom Ocu na nebu. I vjerujem da ‘Mnogo može molitva pravednika, ako je žarka’!
Hvala vam!”