Polovični rezultati nogometnih klubova iz naše županije

VUKOVAR, Poslije ljetne stanke i odrađenih priprema proteklog vikenda započelo je i natjecanje u 2. ŽNL Nogometnog središta Vukovar. U prvom kolu zabilježeni su slijedeći rezultati: Negoslavci – Sinđelić 2:0, Hajduk (B) – Radnički 0-0, Hajduk (T) – Dunav 5:1, Bršadin – Sremac 3:1, Croatia – Mitnica 6:0 i Sloga – Šarengrad 4:0.

Kada je riječ o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, nogometu, treba napomenuti i kako je Cibalia u slavonskom  derbiju, u Osijeku, izgubila rezultatom 2:0. Vinkovčani nemaju još niti jednu pobjedu tako da se alarm već upalio. Situacija je tim gora kada se zna da iduće kolo Cibalia dočekuje Rijeku. Iz kluba se špekulira kako se u reprezentativnoj stanci očekuju možda i neka prijeko potrebna igračka pojačanja. Prije svih ponovo se spominje mogući povratak Milardovića i Čuljka.

Kada je riječ o 3. HNL istok momčad HNK Vukovara slavila je na gostovanju kod Marsonie rezultatom 2:1. Novi trećeligaš Bedem iz Ivankova je u prvom kolu, na domaćem terenu, igrao neriješeno (1:1) s momčadi Slavije iz Pleternice.

Zanimljivo je bilo i u Međužupanijskoj nogometnoj ligi. U Vukovaru je, na utakmici Vuteks Sloga – Hajduk (P) bila prava goleada. Susret je završen rezultatom 3:3 pri čemu su svi golovi postigbuti u prvom poluvremenu. Bobota Agrar je na svome terenu rezultatom 2:0 pobijedila NAŠK. Graničar iz Županje na svome terenu je ubjedljivo, 3:0, pobijedio momčad Darde. Jadran iz Gunje je na gostovanju u Jeslisavcu izgubio 2:0. Šokadija iz Babine Grede je rezultatom 5:3 izgubila od momčadi Graničara iz brodske varoši. Mladost iz Antina je teško stradala u Čepinu gdje je izgubila rezultatom 5:0.

IVAN MATIĆ