Policija: Uzrok prometne nesreće je neprilagođena brzina osobinama i stanju kolnika

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Nakon obavljenoga očevida na mjestu prometne nesreće PU Vukovarsko – srijemska oglasila se dopunom informacije o istoj. Iz policije navode kako se nesreća dogodila u 10.55 sati u ulici Lijeva Supoderica u Vukovaru u kojoj je smrtno stradala 34-godišnja vozačica osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka. Dodaju i kako su na mjesto prometne nesreće izašli i pripadnici JVP Vukovar koji su izvadili tijelo 34 – godišnjakinje iz automobila te djelatnici hitne medicinske pomoći i mrtvozornik koji je konstatirao smrt.

„Očevidom prometne nesreće rukovodio je županijski državni odvjetnik. Utvrđeno je kako je 34-godišnjakinja iz Vukovara, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika (zavoj ulijevo, mokar i klizav kolnik), izgubila nadzor nad osobnim automobilom, sletjela na zelenu površinu, a potom i u odvodni kanal gdje se vozilo prevrnulo na krov u vodenoj površini kanala. U kanalu se nalazilo oko 70 do 80 cm vode“, stoji u informaciji PU.

Tijelo poginule 34-godišnjakinje prevezeno je u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gdje će biti obavljena obdukcija.