Policija pozvala građane da predlože lokacije na kojima će se vršiti 24-satni nadzor prometa

Foto: vijesti.hr

VINKOVCI, PU Vukovarsko – srijemske pozvala je građane da predlože lokacije građanima ta akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila. Naime, od 31. ožujka do 14. travnja 2021. godine PU zaprimat će prijedloge građana za lokacije koje građani smatraju „rizičnima“, na kojima će se provesti nadzor brzine kretanja vozila.

Akcija će se provesti 21. travnja, od 00,00 do 00,00 22. travnja, na lokacijama koje će policija odabrati, uz pomoć sugestija građana, uvažavajući i lokacije koje su se iskustveno pokazale kao mjesta na kojima se učestalo događaju prometne nesreće. U obzir dolaze točke u prometu na svim prometnicama Vukovarsko-srijemske županije, no, poželjno je da građani u svojim prijedlozima obrazlože razlog zbog kojeg je upravo odabrana lokacija primjerena za odabir tijekom provođenje akcije.

Po zaprimanju prijedloga građana, policija će kroz analizu pristiglih prijedloga odabrati lokacije na kojima će 21. travnja 2021. godine mjeriti brzinu kretanja vozila, a odabrane lokacije javno objaviti i najaviti putem medija provođenje akcije 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila.“

Građani mogu dati svoje prijedloge slanjem na našu internetsku email adresu vukovarsko-srijemska@policija.hr 

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježili smo pet prometnih nesreća, gdje smo u jednom slučaju zabilježili prometnu nesreću gdje je jedna osoba lakše tjelesno ozlijeđena (Vinkovci), dok je u ostale četiri prometne nesreće evidentirana jedino materijalna šteta.