Policija najavila posebnu regulaciju prometa u Vukovaru 18. studenoga

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, policija će 18. studenog u Vukovaru uspostaviti posebnu regulaciju prometa i vršiti snimanje na mjestima održavanja javnog okupljanja.

U srijedu, 18. studenog 2020. godine na nekoliko lokacija u Vukovaru održat će se javno okupljanje povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. Tim povodom, policija će 18. studenog, dok za to bude postojala potreba, uspostaviti posebnu regulaciju prometa te će biti ograničeno prometovanje vozilima.

U tu svrhu, 18. studenog od 07,00 do 18,00 sati za odvijanje cestovnog prometa zatvorit će se dio Ulice Priljevo u Vukovaru, od raskrižja s Ulicom Matice hrvatske (prema središtu grada), te Ulica I. Gundulića, Ulica kardinala A. Stepinca, Županijska ulica, Frankopanska ulica, Ulica N. Andrića, Ulica S. Radića, Trg Slavija, te Ulica bana Jelačića u Vukovaru do raskrižja sa županijskom cestom Ž4152 (Ovčara).

Obavještavamo građane da će policija, na dan održavanja javnog okupljanja, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme i nakon završetka javnog okupljanja vršiti snimanje na mjestima održavanja javnog okupljanja i na prilaznim pravcima.