Policija izvijestila o provali u Ivankovu, zabilježeno i 6 prometnih nesreća

Foto: Pixabay

VINKOVCI, PU Vukovarsko – srijemske izvijestila je kako je u razdoblju od 5. studenog do 2. prosinca provaljeno u obiteljsku kuću 63-godišnjaka u Ivankovu iz koje je otuđeno više komada odjevnih predmeta, posteljine i raznih alata. Pričinjena materijalna šteta procijenjena je na iznos od nekoliko tisuća kuna. Slijedi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja protiv kojeg će policija podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Teška krađa nadležnom državnom odvjetništvu.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježeno je šest prometnih nesreća, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (cesta Cerna-Šiškovci) te pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, Ilok, Šarengrad, cesta Vukovar-Sotin, cesta Mirkovci-Privlaka).

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske provedeno je ukupno 166 nadzora pridržavanja mjera propisanih Odlukom Stožera civilne zaštite RH u različitim objektima (ugostiteljski objekti, noćni klubovi, prodavaonice i dr.), a nije bilo utvrđenih kršenja. U istom periodu provedenim nadzorima utvrđeno je jedno kršenje mjere samoizolacije, o čemu je izviješten Državni inspektorat.