Policija dovršila očevid ubojstva 44-godišnje Vinkovčanke u Slakovcima

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Dovršenim očevidom mjesta događaja u Slakovcima gdje je jučer ubijena 44-godišnja Vinkovčanka, utvrđeno je kako je osumnjičeni 56-godišnjak 22. ožujka oko 10,50 sati u svojoj obiteljskoj kući u Slakovcima, pod utjecajem alkohola (2,60 g/kg), nožem zadao jednu ubodnu ranu u predjelu prsišta 44-godišnjakinji iz Vinkovaca, uslijed čega je 44-godišnjakinja preminula na mjestu događaja, izvjestila je policija.

Sredstvo izvršenja pronađeno je na mjestu događaja dok se u pogledu cijelog događaja, nastavlja kriminalističko istraživanje.

Osumnjičeni 56-godišnjak će danas, 23. ožujka, uz kaznenu prijavu, biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Tijekom noći 21./22. ožujka u Mitrovićevoj ulici u Boboti provaljeno je u trgovinu mješovite robe te je otuđena veća količina cigareta te različiti prehrambeni i higijenski proizvodi. Materijalna šteta utvrdit će se po obavljenoj inventuri.

Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Postupajući po anonimnoj dojavi o lavežu pasa i pucnjima u Ulici A. Starčevića u Gunji 21. ožujka oko 11,30 sati, policijski službenici PGP Vrbanja utvrdili su kako je 48-godišnjak iz Gunje, na poziv vlasnika, 54-godišnjaka iz Gunje, lovačkim oružjem, koje zakonito posjeduje, usmrtio šestogodišnjeg psa, pasmine turski kangal, nakon čega ga je vlasnik zakopao.

Proveden je očevid, a oružje i streljivo oduzeto, te slijedi provođenje kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u narušenu dobrobit životinje.

Stanje u prometu

Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je pet prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene (Stari Mikanovci, Nijemci) te tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Stari Mikanovci, Vukovar, autocesta Zagreb-Lipovac).