Policija do sada privela 18 sudionika sinoćnje tučnjave navijačkih skupina u Vukovaru

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Do sada je u Policijsku postaju Vukovar privedeno 18 sudionika tučnjave te intenzivno tragamo za još njih nekoliko, poručuju iz PU vukovarsko-srijemske u povodu sinoćnje tučnjave navijača BBB-a i Grobara na Vijencu Kneza Branimira u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovo naselju.

Iz policije navode kako je među privedenima 14 sudionika iz Vukovara, te po jedan sudionik iz Gaboša, Borova, Markušice i Zagreba. Sudionici tučnjave su životne dobi od 18 do 46 godina. 

“Kako smo u prethodnoj informaciji naveli da je sukob za posljedicu imao ozljeđivanja sudionika, raspolažemo činjenicom da su tjelesno ozlijeđeni dva 20-godišnjaka, 26-godišnjak, 29-godišnjak, 31-godišnjak i 46-godišnjak, svi iz Vukovara, te 30-godišnjak iz Gaboša. Nemamo službene informacije o prirodi i težini ozljeda. Očevid na mjestu događaja je rasvijetlio određene pojedinosti o sukobu pri čemu smo pronašli i razna priručna sredstva (drvene i metalne palice) koja su sudionici tučnjave koristili pri fizičkom obračunu. Pri intervenciji nije bilo ozlijeđenih policijskih službenika niti sprječavanja u obavljanju njihove službene dužnosti”, navode iz PU vukovarsko-srijemske.

Poručuju kako su policijski službenici na nasilni događaj učinkovito i pravovremeno reagirali te su i dalje pripravni jamčiti sigurnost svih građana.