Podjela ukršnjih paketića za djecu s Sajmišta

VUKOVAR, U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Sajmište – Vukovar u prostorijama udruge organizirana je podjela prigodnih dječjih paketića pred predstojeći blagdan Uskrs. Prema riječima predsjednika udruge Nikole Tarlea podijeljenio je 550 paketića za svu djecu do 10 godina života s područja vukovarske gradske četvrti Sajmište.

“Uskršnje paketiće za djecu osigurao je Grad Split i gradonačelnik Ivo Baldasar kojemu i ovom prilikom zahvaljujemo na donaciji. I za Božić ove godine organizirat ćemo podjelu paketića za najmlađe gdje će nam također pomoći Grad Split”, rekao je Tarle.

Prije podjele paketića djeca Dječjeg vrtića Vukovar 1. sa Sajmišta te učenici OŠ Nikole Andrića, OŠ Josipa Matoša i OŠ Antuna Bauera izveli su kratak prigodni program. Podjeli paketića nazočio je i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, s suradnicima, koji je Gradu Splitu i braniteljima Sajmišta zahvalio na darovima.

“Zahvaljujući udruzi, Gradu Splitu i Gradu Vukovaru djeca će dobiti ove poklon paketiće. Tu su košare s poklonima i zečevi koji će ih podijeliti. Drago mi je što ćemo ovako razveseliti naše najmlađe sugrađane, rekao je gradonačelnik.

Dodjeli paketića je kao županov savjetnik Grgo Krajina.

IVAN MATIĆ