Podijeljena zaštitna oprema pružateljima socijalnih usluga

Foto: VSŽ


VINKOVCI, U organizaciji Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije  podijeljena je zaštitna oprema  pružateljima socijalnih usluga na području Vukovarsko-srijemske županije.

Riječ je o domovima za starije i nemoćne osobe, Dječjem dom sv. Ana, Centru za rehabilitaciju Mala Terezija i Domu za odrasle osobe Nuštar.

Zaštitna oprema koja je podijeljena  pružateljima socijalnih usluga na području Vukovarsko-srijemske županije obuhvaća; zaštitna odjela, medicinski sapun, dezificijense, zaštitne maske, zaštitne rukavice i alkohol, navode iz Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

Navedena oprema podijeljena je proporcionalno broju djelatnika koji skrbe o korisnicima u pojedinim domovima/ustanovama.

Ovom podjelom zaštitne opreme prema pružateljima socijalnih usluga Stožer civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije još jednom je stavio naglasak na važnost očuvanja zdravstvenog stanja najugroženijih skupina korisnika socijalnih usluga posebno od ugroze virusa COVID-19, poručuju iz županijskog Stožera civilne zaštite.