Početak godine aktivan za provalnike; na meti obiteljske kuće i nezaključani osobni automobili

Provale
Foto: Pixabay

Tijekom večeri 5. siječnja provaljeno je u obiteljsku kuću 65-godišnjaka u Tovarniku iz koje je nepoznati počinitelj otuđio novac, a potom se njegovim osobnim automobilom make VW Polo vukovarskih registracijskih oznaka udaljio u nepoznatom smjeru, čime je vlasniku počinjena znatna materijalna šteta, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Jučer, 6. siječnja, 43-godišnjakinja je prijavila policiji krađu novca iz obiteljske kuće u Boboti, koja se dogodila u razdoblju od 22. do 28. prosinca 2021. godine, za vrijeme njenog rada u inozemstvu. Krađom joj je počinjena materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna.

U vremenu od 28. prosinca 2021. do 5. siječnja 2022. godine iz unutrašnjosti oštećenog i otključanog osobnog automobila u ograđenom dvorištu u Privlačkoj ulici u Vinkovcima demontirano je i otuđeno više dijelova, čime je 33-godišnjem vlasniku počinjena materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna.

Tijekom noći 4./5. siječnja u Ozrenskoj ulici u Borovu nepoznati počinitelj preskočio je dvorišnu ogradu visine 210 cm te iz otključanog osobnog automobila 31-godišnjaka otuđio ukrasnu vrećicu u kojoj su se nalazila dva ručna sata i bankovna kartica na njegovo ime, čime mu je, po njegovoj procjeni, počinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Policija traga za počiniteljima.