Petar Tomić više nije trener Cibalije. Ostavku podnio i sportski direktor Krešimir Tomić

Foto: sisak.info

VINKOVCI, Kada nekoj momčadi ne ide dobro i bilježe se rezultati lošiji od planiranih onda prvi cijenu najčešće plati trener. Tako se dogodilo i u HNK Cibalija gdje je poslije najnovijeg prvenstvenoga poraza ostavku podnio sada već bivši trener Petar Tomić. Poslije šest odigranih kola u 2. HNL Cibalia je osvojio samo 5 bodova i to jednu pobjedu i dva neriješena rezultata. Uz trenera HNK Cibalija je ostala i bez sportskog direktora – Krešimira Tomića. I on je poslije slabih rezultata podnio ostavku na mjesto sportskog direktora. Na temu ostavki u klubu oglasio se i klub:

“Zahvaljujemo treneru Petru Tomiću na profesionalnom radu, uloženom trudu i znanju koje je prenio na momčad. Do imenovanja novog trenera, utakmice će voditi treneri Kerić i Karaula. Krešimir Tomić podnio je ostavku na mjesto sportskog direktora, a dužnost će vršiti do imenovanja novog sportskog direktora”, stoji u priopćenju HNK Cibalije.

Biti će interesantno pratiti tko će zamijeniti Tomića na klupi nebesko plavih posebno kada se zna da i izbor nije prevelik. Ništa manje nije važna niti funkcija sportskog direktora te će se pratiti s velikim interesom tko će preuzeti i tu dužnost. Kako god pred Upravom kluba su velike i važne odluke koje će usmjeriti dalje rezultate kluba.