Pet osoba privedeno radi fizičkog napada na trojicu 18-godišnjaka u Ivankovu

Foto: MUP RH

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je policijadovršila kriminalističko istraživanje nad pet osoba, (32., 28., 27. i 24. godine) među kojima je i jedna maloljetna osoba zbog sumnje da su počinili kaznena djela teške tjelesne ozljede i pokušaj teške tjelesne ozljede na štetu trojice 18-godišnjaka.

„Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su navedeni osumnjičenici 13. studenog 2021. godine, u dvorištu ugostiteljskog objekta u Ivankovu, fizički napali tri 18-godišnjaka i potom pobjegli s mjesta događaja. Liječnička pomoć ozlijeđenoj trojici hrvatskih državljana je pružena u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, a u koju su sami pristupili nakon sukoba. Utvrđeno je da je jedan 18-godišnjak teško ozlijeđen, dok su ostala dvojica lakše“, navode iz PU.

Dodaju i kako je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija u srijedu, 22. prosinca 2021. godine, pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, uz odgovarajuće kaznene prijave, predala svih pet osumnjičenika. Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima je četvorici punoljetnih osumnjičenika rješenjem odredila zabrane približavanja na udaljenosti manju od pet metara te zabrane uspostavljanja ili održavanja izravne ili neizravne veze s oštećenim 18-godišnjacima.