Penava i Pavliček: Vukovar nam je bio i ostao na prvom mjestu

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava i njegov zamjenik Marijan Pavliček, koji su obojica s liste Domovinskog pokreta izabrani u novi saziv Hrvatskog sabora, poručili su s zajedničke konferencije za novinare u petak, kako im se sada pruža prilika još jače boriti za interese Vukovara, ali ovoga puta s nacionalne razine.

“Želimo građanima Vukovara poslati poruku da nam je Vukovar bio i ostao na prvome mjestu, da je i dalje u fokusu našega djelovanja,da ćemo kao i do sada, kada smo s lokalne razine davali sve ono najbolje što smo imali za dobrobit ovoga grada, to od sada početi činiti i s nacionalne razine”, kazao je Ivan Penava.

Istaknuo je kako su i on i Marijan Pavliček plaću gradonačelnika odnosno zamjenika gradonačelnika prebacili na državni proračun i tako rasteretili proračun grada, a ta će sredstva biti dostupna za realizaciju drugih projekata u komunalnoj infrastrukturi i socijali.

“Vjerujem da će glas grada Vukovara glasno i jasno čuti u Hrvatskome saboru što do sada nije bio slučaj. Interes grada Vukovara i V. izborne jedinice od izostanka investicija, razvoja gospodarstva, granica i niza dugih gorućih pitanja bit će iznad svega i uvjeren sam da će vladajuća većina prihvatiti i uvažiti prijedloge koji dolaze od grada Vukovara i uvrstiti ih u državni proračun”, kazao je Marijan Pavliček zahvalivši biračima na ukzanom povjerenju.