Otvaranja ovogodišnje motociklističke sezone

Foto: Pixabay/Riderx

U nedjelju 10. travnja, s početkom u 10 sati i polaskom iz Rajevog Sela, povodom obilježavanja otvaranja ovogodišnje motociklističke sezone, na području Vukovarsko-srijemske županije održat će se moto defile u organizaciji Moto kluba Županja.
 
Trasa kretanja defilea vozača motocikala je Rajevo Selo – Gunja – Drenovci – Vrbanja – Otok – Slakovci – Orolik – Negoslavci – Vukovar – Bogdanovci – Marinci – Nuštar – Vinkovci – Rokovci – Andrijaševci – Cerna – Gradište – Županja.
 
U osiguranju defilea sudjelovat će policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske iz koje navode kako je dolaskom lijepog vremena na prometnicama pojačano sudjelovanje u prometu motociklista, mopedista i biciklista.

“Podsjećamo ovu kategoriju sudionika u prometu da se pridržavaju zakonskih propisa kojima je regulirano njihovo ponašanje prilikom sudjelovanja u prometu, a u cilju njihove osobne sigurnosti i sigurnosti drugih sudionika cestovnog prometa. Policijska uprava vukovarsko-srijemska i ovim putem ponovno savjetuje sve građane kako bi se pridržavali zakonskih propisa, a koje smo objavili na našim internetskim stranicama: https://vukovarsko-srijemska-policija.gov.hr/vijesti/preporuke-vozacima-motocikala-mopeda-i-bicikala/19801“, poručuju iz PU vukovarsko-srijemske.