Otkriven počinitelj koji je ukrao novac iz obiteljske kuće u Mirkovcima

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci dovršili su kriminalističko istraživanje krađe novca iz obiteljske kuće u Mirkovcima počinjene 12. rujna.

„Istraživanjem je utvrđena sumnja kako je počinitelj krađe 43-godišnjak iz Mirkovaca. U njegovu je domu jučer, 28. rujna, temeljem sudskog naloga, obavljena pretraga, kojom je pronađen i oduzet gotovo sav novac koji je 12. rujna otuđio 60-godišnjaku. Novac je vraćen vlasniku, a protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu“; navode iz policije.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježeno je pet prometnih nesreća u kojima je nastupila materijalna šteta (Tordinci, Ilok, Ivankovo, Županja, Vukovar).

Policijski službenici Mobilne jedinice granične policije – Istok su jučer, 28. rujna, zatekli dvojicu vozača u upravljanju vozilom iako su im izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije.

Radi se o 27-godišnjaku iz Garčina zatečenom pri upravljanju automobilom slavonsko-brodskih registracijskih oznaka u Industrijskoj ulici u Županji u 12,20 sati. Isto tako su u 14,40 u Bosutskoj ulici u Lipovcu zaustavili 33-godišnjaka iz Mikrovaca koji je, usprkos izrečenoj zabrani, upravljao kombi vozilom vukovarskih registracijskih oznaka. Oba vozača isključena su iz prometa te im je ponaosob uručeno izvješće o počinjenom prekršaju kojim je izrečena novčana kazna u iznosu od 1320 eura.