Održano studentsko prvenstvo Hrvatske u plivanju i vaterpolu, štafeta 4×50 metara vukovarskog veleučilišta osvojila broncu

Foto: Veleučilište Lavoslav Ružička

VUKOVAR, Proteklog vikenda na Bazenima u Vukovaru održano je Državno studentsko prvenstvo u plivanju i vaterpolu – UNISPORT H2O. Nastupili su student iz cijele Hrvatske među kojima i plivačka i vaterpolo reprezentacija Veleučilišta Lavoslav Ružička iz Vukovara.

“U iznimno jakoj konkurenciji možemo biti ponosni na ostvarene rezultate naših studenata sportaša. U poretku plasmana ženske i muške konkurencije osvojeno je ukupno šesto mjesto od 13 prijavljenih visokoškolskih ustanova”, navode iz veleučilišta.

Dodaju i kako najviše izdvajaju štafetu 4×50 slobodno koja je osvojila brončanu medalju, a nastupila je u sastavu: Dario Tumbas, Vaslije Ilić, Filip Bauk i Dominik Kovač. Za Veleučilište Lavoslav Ružička još su plivali: Marko Filipović, Aleksandar Vuković, Borna Glad, Dorotea Kolegjeraj, Magdalena Baraba, Lucija Šimčić, Dora Čolaković i Dajana Duspara.

Vaterpolisti su osvojili četvrto mjesto izgubivši u utakmici za treće mjesto od Sveučilište u Rijeci, a nastupili su u sastavu: Bruno Lešić, Mario Mažar, Ronald Bertić, Marko Filipović, Dominik Kovač, Sven Novoselić, Manuel Relatić i Filip Bauk .