Održana sjednica Gradskog vijeća, ponovno buran Aktualni sat gradonačelnika

Foto: Ivan Matić
VUKOVAR, Poslije ljetne stanke održana je sjednica Gradskog vijeća Vukovara koja je ponovno obilovala brojnim pitanjima u okviru Aktualnog sata gradonačelnika.

Tako je tijekom aktualca bilo riječi o otkazivanju nastupa Momčila Stanića Mome koji je trebao nastupiti na zabavi koju je organizirao Zavičajni klub Kordunaša i Banijaca „Miloš Vojnović“. Isto tako bilo je riječi i o muralu BBB-a u središtu Vukovara na kojem je na hrvatskom grbu prvo bijelo polje. Vijećnici su postavljali pitanja i o istragama ureda OLAF-a u Vodovodu Grada Vukovara, displayima koji pokazuju slobodan broj parking mjesta u 1. zoni u Vukovaru, obnovi Županijske ulice kao i Ulice SR Njemačke… Bilo je riječi i o organiziranju produžene nastave u vukovarskim osnovnim školama, većem broju upisane djece u Dječje vrtiće, Interkulturalnoj školi, obnovi Vodotornja, broju radnih mjesta, natječajima…

I ovaj put nije nedostajalo upadica, podsmjeha pa i opomena koje je vijećnicima izricao predsjednik Gradskog vijeća Tomislav Šota.