Održan 1. Vukovarski trail

Foto: Bruno Srnec

VUKOVAR, U organizaciji Fizio centra Lorem i Udruge Fizio Lorem u Vukovaru je održan 1. Vukovarski trail na kojem je sudjelovalo stotinjak natjecatelja. Natjecatelji su bili podijeljeni u dvije kategorije, ženska i muška, koji su se natjecali na 5.500 i 11.000 metara. Bila je ovo prilika da se i natjecatelji iz Vukovara, ali i gosti, upoznaju s stazama za trčanje koje se inače i ne koriste često. Naime, natjecatelji su trčali po stazama koje su bile označene oznakama na zemlji tako da je trebalo gledati kuda se trči. Kako i ide organizatori su osigurali osvježavajuće napitke, medalje, a na kraju je bio osiguran i grah za sve.

“Čestitamo svima koji su pokazali izniman trud, želju i volju svladavanja staze u prirodi, koja je uvijek nepredvidiva, ali nam zato ostavlja lijepa sjećanja. Na ovom trailu, svi smo pobjednici, jer smo svi sretno završili svoju utrku, no svakako bismo istaknuli one koji su se pokazali najboljima”, poručuju organizatori koji već sada razmišljaju o trailu iduće godine.

11.000 metara (žene)

1.Ivana Zeljko

2.Hasna Plemeniti

3.Marija Rogić

11.000 metara (muškarci)

1.Stjepan Vukelić

2.Saša Horvat

3.Josip Matezović

5.500 metara (žene)

1.Dubravka Tresoglavić

2.Nikolina Jelić

3.Ivana Tomić

5.500 metara

1.Dominik Škarica

2.Marko Vukas

3.Noa Paska

Organizatori su zahvalili i svima onima koji su ih na bilo koji način podržali i tako olakšali organizaciju utrke: Fizio centar Lorem, Udruga Fizio Lorem, Vinkoprom, Grad Vukovar, Općina Bogdanovci, DVD Bogdanovci. Vukovarska Kuća – Park Adica Vukovar,  Veleučilište Lavoslav Ružička Vukovar, Bruno Srnec, Crveni križ Vukovar, Molson Coors – Hydra i Polleo Sport. Zahvalili su i svim pojedincima koji su svoje vrijeme izdvojili za pomoć u organizaciji.