Od 11. do 17. travnja 14. međunarodni teniski turnir za dječake i djevojčice do 14 godina “Zaba cup 2022.”

Foto: Hrvoje Petek

Na terenima Teniskog kluba Vinkovci od 11. do 17. travnja održat će se 14. međunarodni teniski turnir za dječake i djevojčice do 14 godina ”Zaba Cup 2022.”.

Prvi nositelj turnira u kategoriji dječaka je Amir Škrijelj iz Bosne i Hercegovine koji je 68. na rang listi Tennis Europe do 14 godina, dok je prva nositeljica u kategoriji djevojčica Denisa Zoldakova, 75. na rang listi iz Češke.

Najbolje rangirana domaća predstavnica bit će Marta Dobrić, 133. na rang listi, dok je u kategoriji dječaka najbolje rangiran Jou-George Gnjidić koji je 155. na rang listi.

Prema riječima Domagoja Bubala, predsjednika Teniskog kluba Vinkovci, očekuje nas ove godine jaki turniri u obje kategorije.

“Želim dobrodošlicu svim igračicama i igračima u našem klubu, a ovim putem pozivam sve ljubitelje tenisa u Vinkovcima, da u vrijeme turnira dođu i pogledaju odličan tenis. Svim sudionicima na početku natjecanja, želim puno uspjeha i da najbolji osvoje prva mjesta. Ovo je ujedno jedna lijepa prilika da hrvatski igrači skupe što više bodova, pred turnire koji ih očekuju ove godine”, rekao je Domagoj Bubalo.

Prvi susreti kvalifikacija igraju se u subotu, 8. travnja, dok glavni turnir počinje u ponedjeljak, travnja. Finale u pojedinačnoj konkurenciji planirano je za nedjelju, 17. travnja, dok će se dan ranije, 16. travnja održati finale parova.