O Turizmu događanja 14. i 15. rujna na Turističkom forumu kontinentalnog turizma

VINKOVCI, HGK ŽK Vukovar, Vukovarsko-srijemska županija, Grad Vinkovci, Turistička zajednica VSŽ i Grada Vinkovaca organiziraju 6. Turistički forum kontinentalnog turizma s temom “Turizam događanja” koji će se održati 14. i 15. rujna u okviru 51. Vinkovačkih jeseni.

Forum će biti posvećen razmjeni iskustava u organiziranju turističkih manifestacija uz predstavljanje primjera dobre prakse.

„Bit će tu primjeri dobre prakse Turističke zajednice Koprivnice, Splita, Nina, Zagreba, Vinkovaca, u organizaciji manifestacija i događanja. U drugom dijelu će najveći sponzori govoriti o tome što očekuju od sponzoriranja priredbi, a o koristima događanja za društvenu zajednicu i gospodarstvo, govorit će stručnjaci HTZ-a. Zanima nas poglavito, koji su problemi pri organizaciji manifestacija na kontinentu“, kaže Rujana Bušić-Srpak, ravnateljica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije.

Forum že okupiti niz stručnjaka koji imaju što reći na temu “Turizam događanja” te se očekuje veliki interes među sudionicima.

ĐURO KARALIĆ

Foto: Pixabay/Sergej Klimkin