Nastavlja se praksa jednodnevnih izleta vukovarskih umirovljenika u Bizovačke toplice

Foto: Grad Vukovar

BIZOVAC, Sedmu godinu za redom Grad Vukovar nastavlja s uspješnom praksom organiziranja jednodnevnih izleta za umirovljenike u Bizovačke toplice tijekom ljetnih mjeseci. Tim povodom je vukovarske umirovljenike u Bizovačkim toplicama danas posjetio i gradonačelnik Vukovara Ivan penava sa suradnicima.

„Preko 1500 vukovarskih umirovljenika svake je godine tijekom ljeta dio ovog lijepog projekta, što najbolje govori o njegovoj svrsi, a to je poboljšanje kvalitete života građana Vukovara treće životne dobi. Unatoč današnjem lošijem vremenu, vedrog duha i dobre atmosfere među našim umirovljenicima nije nedostajalo, a upravo s tim ciljem Grad Vukovar im kroz razne mjere posvećuje, i nastaviti će posvećivati posebnu pažnju. Kad su naši sugrađani zadovoljni, u ovom slučaju naši umirovljenici, zadovoljni smo i mi“, rekao je Penava.

Predsjednik Hrvatske udruge umirovljenika i invalida rada grada Vukovara Andrija Biro kazao je kako je svojim umirovljenicima Grad Vukovar tijekom ljetnih mjeseci omogućio svaki utorak uživanje u blagodatima Bizovačkih toplica te da se ova suradnja nastavlja iz godine u godinu.

Izleti za umirovljenike s područja grada Vukovara sa 60 i više godina starosne dobi organizirani su svakoga utorka tijekom ljeta, ove godine počevši od 05. srpnja do 30. kolovoza 2021. godine. Za ovu namjenu u Proračunu Grada Vukovara osigurano je 100.000 kuna.